styret

Styret i Norsk Mopsklubb fra 2022:

Leder (fra 2022)
Kai Christoffersen
Epost: leder@norskmopsklubb.no
Mobil 930 22 923

Jeg har hatt hunder av forskjellige raser siden jeg var 14 år gammel. Fikk kennelnavn Basika i 2007 etter å holdt på med dalmatiner siden år 2000, og fikk vårt første kull. Mops fikk vi først i 2015 og har nå 3 morsomme og rare hunder hos oss, sammen med 6 Chihuahua. Til daglig er det de gode turene i skog og mark som gjør hundelivet godt.  Utstillinger har vi holdt på med i snart 30 år. Kombinasjonen av forventinger til resultater og det sosiale, gjør dette til en opplevelse for oss.

Å være leder for Norsk Mopsklubb blir spennende. Målet er å få flere til å være aktive i klubben og jobbe for økt helse og sunne hunder. Det skjer veldig mye positivt som en ønsker å være del av i klubben og NKK.

Nestleder
Elisabeth Juverud
e-post: elisabeth@norskmopsklubb.no
Tlf.: 402 12 949

Innehaver av Tangetoppen kennel ,  Jobber som veterinærassistent og har gjort dette i over 20 år,  bor i Hønefoss med mann og barn. Jeg er oppvokst med vår herlige rase mopsen (og kunne vel ikke hatt en bedre rase å vokse opp med).  Mine foreldre reiste endel på utstilling og jeg ble med i Barn og hund allerede som 5 åring.  Utstilling har jeg siden da syntes vært meget gøy, ikke minst det sosiale rundt. Opp gjennom årene har jeg fått mange gode valpekjøpere både i inn og utland , og flere har blitt gode venner. Og vi er en fin gjeng som ofte reiser på turer sammen. Hundene og jeg bruker mye tid i skogen både på korte og lange turer. Mopsen er jo minst like god turkamerat som andre raser. Mopsen er og blir den beste rasen for min del og jeg vil gjøre hva jeg kan for at mopsen skal være en frisk og funksjonell hund som kan glede mange familier. Og jeg gleder meg til å jobbe med det nye styret og håper dette er noe vi alle kan og vil jobbe for.

Styremedlem/Sekretær
Ann-Helen Strandheim
ann-helen@norskmopsklubb.no
Tlf: 908 47 978

Jeg heter Ann-Helen Strandheim og bor i Vestby, ca 30 min sør for Oslo. Jeg er oppvokst med airdale terriere i familien og i 1989 kjøpte jeg min første hund. En briard som fikk navnet Bianca. Med henne trente jeg lydighet.
Etter noen år uten hund og to små barn i huset som var superengstelige for hunder ble avgjørelsen tatt om å kjøpe en hund. Vi leste oss opp på forskjellige raser, og valget falt på mops. Etter mye venting fikk vi endelig vår første mops i 2008. Det var en artig liten skrue som fikk navnet Gucci. Etter hvert kom Troy i 2009, Vinni 2012, Donna i 2014, Wilma i 2015 og Skype i 2017. Jeg har flere kurs gjennom NKK, bl.a oppdretterskolen og kynologikurs. Jo mer jeg har lært om rasen mops, jo mer fasinert har jeg blitt av rasen. Mopsen blir kalt Multum in parvo – ”a lot of dog in a small space» og det lever den helt opp til. Jeg har verdens beste turkamerater – like glade uansett hva de får være med på. Som det turmennesket jeg er får de være med og gå lange fjellturer/toppturer, turer i skog og mark og løpeturer på opptil to timer. Vi har fått akkurat det vi så etter i en hund og alle i huset elsker mops.
Jeg reiser også en del rundt på utstilling og synes det er veldig gøy, ikke minst det sosiale rundt ringen.
Når jeg nå har blitt valgt inn i styret blir det spennende å være med å jobbe for rasen vår.

Styremedlem
Kari Aamodt
kari@norskmopsklubb.no
Tlf: 958 61 113Jeg er en «mopse-tante» bosatt i Dilling sammen med 4 mopsejenter som jeg stiller ut og driver mitt lille oppdrett med.
Jeg kjøpte min første egne hund for pengene jeg fikk til konfirmasjonen, en Berner Sennen som jeg trente til å konkurrere i den gang den høyeste klassen i lydighet. Siden ble det å konkurrere med Schæfere. Jeg har også hatt en Basset og senere mine lenge etterlengte Newfoundlandshunder, 6 stk, som jeg startet oppdrett med under navnet Moskusbanden i 1990. Jeg er utdannet Hundeinstruktør ved Forsvarets Hundeskole.
Den første mopsen: Tangetoppen’s Rynkete Lille Rosin kom inn i livet mitt 2003. Det hadde vært bestemt lenge at jeg skulle «pensjonere» meg ned med Mops, så det var ikke tilfeldig at det ble akkurat Mops. Jeg har trent agility med en, og en av mine nåværende, Molly, er godkjent Besøkshund i Røde Kors. Hun har gledet mang en gammel beboer på Langhus Alderssenter. Det er ingen tvil om at dette er blitt «min» rase og jeg omtaler de som mine «vitaminpiller». Jeg gleder meg til å bidra i spesialklubben for vår elskede rase.

.

Styremedlem

Mona Paulsen

Mail: monaj.paulsen@gmail.com

Mob:936 71 589

Innehaver av Kennel Felizeti

Er oppvokst med hund. Har drevet med hund, oppdrett og utstilling i 25 år.

Autorisert ringsekretær for NKK, tatt oppdretterskolen og kynologi kurset og sitter i Utstillingskomiteen til vår lokale hundeklubb i Bergen, BSBK. 

Vår først mops fikk vi 2012 og mopsen tok hjerte til hele familien. Det beste med mopsen er all kjærligheten den gir til sine mennesker og ikke minst all gleden og latteren av all mopse klovnerie sitt.

 Vi har stor gleder av de daglige turene sammen med mopsene våre i skog og mark på gjerne 5 km til 1 mil det er det gode livet med mops.

 Vi reiser en del på utstilling i inn og utland det er både sosialt og ikke minst viktig i vårt avlsarbeid.Satt i styret i NMK I 2016-2018 og valgkomiteen 2018-2022.  

Tusen takk for ny tillit til å jobbe for klubben og rasen igjen. 

Jeg gleder meg og håper vi skal få enda flere engasjerte mopseiere.

Samt fortsette å jobbe for sunne, friske og rasetypisk mops. 

Vara/Kasserer
Hege Seim
Epost: kasserer@norskmopsklubb.no
Tlf:  994 06 262

Hei jeg heter Hege Seim jeg bor på Nordkisa med min mann Torbjørn, 4 mops og en elghund. Vi fikk vår første mops Gyda i 2008 så kom de som perler på en snor ? Luca I 2010, Max I 2012 og Magda I 2014. Vi reiser mye rundt på utstilling i inn og utland og har fått mange gode venner gjennom mopse interessen vår.
«A life without Pugs is possible – but completely pointless»
Loirot.

Vara

Gry Anita Pedersen

Mail:

Mobil:

Jeg har vokst opp med hund, så har hatt hund hele livet. Tibetansk Spaniel var vår rase, og var med mine foreldre rundt på utstilling, og var aktiv med i hundeklubben i hele ungdommen.

Så var det noen år uten hund, før jeg fikk min første Mops «Lukas». Jeg falt helt for vår fantastiske rase og har nå tre herlig og morsomme Mops. De gir meg glede i hverdagen med turer i skog og mark, og noen utstillinger i helgene.

Revisor: Torbjørn Seim
Vararevisor: 
Vidar Monsen

 

Valgkomite:
Leder: 
Linda W. Asslani – valgkomite@norskmopsklubb.no
Medlem: Toril Dønheim & Jannike Lassen
Varamedlem:
 Sally Brooks

Comments are closed.