styret

Styret i Norsk Mopsklubb 2018

skb76Fungerende leder
Sekretær
Silje Kathrine Bjarkøy
Epost: leder@norskmopsklubb.no, sekretaer@norskmopsklubb.no
Tlf: 915 71 257
Jeg ble valgt inn i styret ved årsmøtet i april 2015 og er internt i styret valgt til sekretær. Jeg har lang erfaring med styrearbeid fra andre hundeklubber, både rase- og brukshundklubb, og fra fagforening i jobbsammenheng.
Jeg fikk min første hund da jeg var ti år. Siden den gang har det alltid vært en hund ved min side. Det gjør livet lykkeligere! For noen år tilbake ble jeg kjent med rasen Mops. Det er et morsomt bekjentskap. Selv har jeg gjeterhunder, men mops er nå blitt mitt lille drops. Ikke et av de med masse ukjente tilsetningsstoffer med syntetisk smak, men som et ekte bringebærdrops eller Kongen av Danmark.  Mops er noe en bare må unne seg!Mitt bidrag i klubben er erfaring med styrearbeid. Jeg mener det er viktig å ta vare på rasehundene generelt og mops spesielt. Enhver rase trenger en klubb som er genuint opptatt av å ta vare på rasen og snakker dens sak.Som hundeeier er jeg opptatt av hundens helse og plass i hverdagen.  Jeg er også aktiv utstiller og jeg trener agility. Som fremtidig eier av mops vil jeg arbeide for at rasen beholder de gode egenskapene og fortsetter å være et drops i hverdagen!
hege2Vara/Kasserer
Hege Seim
Epost: kasserer@norskmopsklubb.no
Tlf:  994 06 262
Hei jeg heter Hege Seim jeg bor på Nordkisa med min mann Torbjørn, 4 mops og en elghund. Vi fikk vår første mops Gyda i 2008 så kom de som perler på en snor ? Luca I 2010, Max I 2012 og Magda I 2014. Vi reiser mye rundt på utstilling i inn og utland og har fått mange gode venner gjennom mopse interessen vår.
«A life without Pugs is possible – but completely pointless»
Loirot
heidiStyremedlem
Heidi E Fridtjofsen
Epost: heidi@norskmopsklubb.no
Tlf: 984 44 288
Jeg er en aktiv oppdretter (under kennelnavn Pugbully) og utstiller.
Jeg vokste opp med newfoundlandshund i familien, og kjøpte min første etterlengtede Mops i 1987. Det første kullet  hadde jeg i 1989, og siden har det gått «slag i slag». I dag har jeg 12 mops hjemme, og flere ute i supre fosterhjem.
Jeg satt flere år i Arbeidsutvalget for mops i NMHK, og er nå i mitt tredje år som styremedlem i NMK med utstillingsansvarlig som konkret oppgave.
bildekariStyremedlem
Kari Aamodt
kari@norskmopsklubb.no
Tlf: 958 61 113
Jeg er en «mopse-tante» bosatt i Dilling sammen med 4 mopsejenter som jeg stiller ut og driver mitt lille oppdrett med.
Jeg kjøpte min første egne hund for pengene jeg fikk til konfirmasjonen, en Berner Sennen som jeg trente til å konkurrere i den gang den høyeste klassen i lydighet. Siden ble det å konkurrere med Schæfere. Jeg har også hatt en Basset og senere mine lenge etterlengte Newfoundlandshunder, 6 stk, som jeg startet oppdrett med under navnet Moskusbanden i 1990. Jeg er utdannet Hundeinstruktør ved Forsvarets Hundeskole.
Den første mopsen : Tangetoppen’s Rynkete Lille Rosin kom inn i livet mitt 2003. Det hadde vært bestemt lenge at jeg skulle «pensjonere» meg ned med Mops, så det var ikke tilfeldig at det ble akkurat Mops. Jeg har trent agility med en, og en av mine nåværende, Molly, er godkjent Besøkshund i Røde Kors. Hun har gledet mang en gammel beboer på Langhus Alderssenter.
Det er ingen tvil om at dette er blitt «min» rase og jeg omtaler de som mine «vitaminpiller».😍😍
Jeg gleder meg til å bidra i spesialklubben for vår elskede rase.
2ddStyremedlem
Rikke Neverdal Søhoel
rikke@norskmopsklubb.no
Tlf: 984 00 878
Jeg bor i Drammen med samboer og to høyt elskede mops. Februar 2014 flyttet min første mops Herman inn, og sommeren 2016 kom endelig Arthur. Det var min tante´s mops fra England, Bertie ,som gjorde meg fast bestemt på rase, og jeg har ikke angret en dag. Han var virkelig min beste venn til han sovnet inn 11 år gammel.
Jeg begynte selv med utstilling i 2014, men har reist på utallige utstillinger før dette. For meg er det viktig å vise at mops er en hund uten grenser, og de overrasker meg stadig!
Jeg har et sterkt engasjement for rasen vår, og ønsker den virkelig en lysende fremtid. En vakker hund med noe av det mest fantastiske gemytt jeg har vært bort i, gjør de virkelig verden til et litt bedre sted for mange.
Jeg er så takknemlig for å være en del av en helt fantastisk raseklubb.
2wwVaramedlem
Ann-Helen Strandheim
ann-helen@norskmopsklubb.no
Tlf: 908 47 978Jeg heter Ann-Helen Strandheim og bor i Vestby, ca 30 min sør for Oslo. Jeg er oppvokst med airdale terriere i familien og i 1989 kjøpte jeg min første hund. En briard som fikk navnet Bianca. Med henne trente jeg lydighet.
Etter noen år uten hund og to små barn i huset som var superengstelige for hunder ble avgjørelsen tatt om å kjøpe en hund. Vi leste oss opp på forskjellige raser, og valget falt på mops. Etter mye venting fikk vi endelig vår første mops i 2008. Det var en artig liten skrue som fikk navnet Gucci. Etter hvert kom Troy i 2009, Vinni 2012, Donna i 2014, Wilma i 2015 og Skype i 2017.
Jeg har flere kurs gjennom NKK, bl.a oppdretterskolen og kynologikurs. Jo mer jeg har lært om rasen mops, jo mer fasinert har jeg blitt av rasen.
Mopsen blir kalt Multum in parvo –  ”a lot of dog in a small space» og det lever den helt opp til.
Jeg har verdens beste turkamerater – like glade uansett hva de får være med på.  Som det turmennesket jeg er får de være med og gå lange fjellturer/toppturer, turer i skog og mark og løpeturer på opptil to timer. Vi har fått akkurat det vi så etter i en hund og alle i huset elsker mops.
Jeg reiser også en del rundt på utstilling og synes det er veldig gøy, ikke minst det sosiale rundt ringen.
Når jeg nå har blitt valgt inn i styret blir det spennende å være med å jobbe for rasen vår.
Revisor: Torbjørn Seim
Vararevisor:
Brigitte Bergo
Valgkomite:
Leder:
Mona Paulsen
valgkomite@norskmopsklubb.no
Elisabeth Juverud
Turid Kvamme
Varamedlem: Sally Brooks

 

Comments are closed