styret

Styret i Norsk Mopsklubb 2019

Leder
Arne Johan Haugen
Epost: leder@norskmopsklubb.no
Tlf: 922 04 844
Innehaver av Head On`s kennel. Bor i Ås, Akershus med kone 3 Boxere og en Mops (Agnes)
Jeg har tidligere vært aktiv i Norsk Boxerklubb, sittet i styre der og vært leder for Norsk Boxerklubb i 2 perioder.  Jeg er utdannet ringsekretær og eksteriør dommer for Boxer, har også elevstatus for andre raser heriblant Mops. Interessen for Mops var det i utgangspunktet min kone Eva som hadde, men dette smittet fort over da vi fikk vår første Mops i hus. Boxer og Mops, de går fantastisk sammen selv om Mopsen blir løpt fra på tur, de er begge en Brachycephal rase (kortsnutet) så jeg brenner for riktig avl på begge raser.
Vi vil ha sunne og friske hunder. Jeg gleder meg til å starte arbeidet som leder av Norsk Mopsklubb og samarbeid med mine styrekolleger, råd og utvalg
hege2Vara/Kasserer
Hege Seim
Epost: kasserer@norskmopsklubb.no
Tlf:  994 06 262
Hei jeg heter Hege Seim jeg bor på Nordkisa med min mann Torbjørn, 4 mops og en elghund. Vi fikk vår første mops Gyda i 2008 så kom de som perler på en snor ? Luca I 2010, Max I 2012 og Magda I 2014. Vi reiser mye rundt på utstilling i inn og utland og har fått mange gode venner gjennom mopse interessen vår.
«A life without Pugs is possible – but completely pointless»
Loirot
Nestleder
Elisabeth Juverud
e-post: elisabeth@norskmopsklubb.no
Tlf.: 402 12 949
Innehaver av Tangetoppen kennel ,  Jobber som veterinærassistent og har gjort dette i over 20 år,  bor i Hønefoss med mann og barn. Jeg er oppvokst med vår herlige rase mopsen ( og kunne vel ikke hatt en bedre rase å vokse opp med 🙂 ).  Mine foreldre reiste endel på utstilling og jeg ble med i Barn og hund allerede som 5 åring.  Utstilling har jeg siden da syntes vært meget gøy, ikke minst det sosiale rundt. Opp gjennom årene har jeg fått mange gode valpekjøpere både i inn og utland , og flere har blitt gode venner. Og vi er en fin gjeng som ofte reiser på turer sammen. Hundene og jeg bruker mye tid i skogen både på korte og lange turer. Mopsen er jo minst like god turkamerat som andre raser. Mopsen er og blir den beste rasen for min del og jeg vil gjøre hva jeg kan for at mopsen skal være en frisk og funksjonell hund som kan glede mange familier. Og jeg gleder meg til å jobbe med det nye styret og håper dette er noe vi alle kan og vil jobbe for.
bildekariStyremedlem
Kari Aamodt
kari@norskmopsklubb.no
Tlf: 958 61 113
Jeg er en «mopse-tante» bosatt i Dilling sammen med 4 mopsejenter som jeg stiller ut og driver mitt lille oppdrett med.
Jeg kjøpte min første egne hund for pengene jeg fikk til konfirmasjonen, en Berner Sennen som jeg trente til å konkurrere i den gang den høyeste klassen i lydighet. Siden ble det å konkurrere med Schæfere. Jeg har også hatt en Basset og senere mine lenge etterlengte Newfoundlandshunder, 6 stk, som jeg startet oppdrett med under navnet Moskusbanden i 1990. Jeg er utdannet Hundeinstruktør ved Forsvarets Hundeskole.
Den første mopsen : Tangetoppen’s Rynkete Lille Rosin kom inn i livet mitt 2003. Det hadde vært bestemt lenge at jeg skulle «pensjonere» meg ned med Mops, så det var ikke tilfeldig at det ble akkurat Mops. Jeg har trent agility med en, og en av mine nåværende, Molly, er godkjent Besøkshund i Røde Kors. Hun har gledet mang en gammel beboer på Langhus Alderssenter.
Det er ingen tvil om at dette er blitt «min» rase og jeg omtaler de som mine «vitaminpiller».??
Jeg gleder meg til å bidra i spesialklubben for vår elskede rase.
2ddStyremedlem
Rikke Neverdal Søhoel
rikke@norskmopsklubb.no
Tlf: 984 00 878
Jeg bor i Drammen med samboer og to høyt elskede mops. Februar 2014 flyttet min første mops Herman inn, og sommeren 2016 kom endelig Arthur. Det var min tante´s mops fra England, Bertie ,som gjorde meg fast bestemt på rase, og jeg har ikke angret en dag. Han var virkelig min beste venn til han sovnet inn 11 år gammel.
Jeg begynte selv med utstilling i 2014, men har reist på utallige utstillinger før dette. For meg er det viktig å vise at mops er en hund uten grenser, og de overrasker meg stadig!
Jeg har et sterkt engasjement for rasen vår, og ønsker den virkelig en lysende fremtid. En vakker hund med noe av det mest fantastiske gemytt jeg har vært bort i, gjør de virkelig verden til et litt bedre sted for mange.
Jeg er så takknemlig for å være en del av en helt fantastisk raseklubb.
Styremedlem
Mona Bergheim
e-post: mona@norskmopsklubb.no
Tlf.  9489 3898
2wwVaramedlem
Ann-Helen Strandheim
ann-helen@norskmopsklubb.no
Tlf: 908 47 978Jeg heter Ann-Helen Strandheim og bor i Vestby, ca 30 min sør for Oslo. Jeg er oppvokst med airdale terriere i familien og i 1989 kjøpte jeg min første hund. En briard som fikk navnet Bianca. Med henne trente jeg lydighet.
Etter noen år uten hund og to små barn i huset som var superengstelige for hunder ble avgjørelsen tatt om å kjøpe en hund. Vi leste oss opp på forskjellige raser, og valget falt på mops. Etter mye venting fikk vi endelig vår første mops i 2008. Det var en artig liten skrue som fikk navnet Gucci. Etter hvert kom Troy i 2009, Vinni 2012, Donna i 2014, Wilma i 2015 og Skype i 2017.
Jeg har flere kurs gjennom NKK, bl.a oppdretterskolen og kynologikurs. Jo mer jeg har lært om rasen mops, jo mer fasinert har jeg blitt av rasen.
Mopsen blir kalt Multum in parvo –  ”a lot of dog in a small space» og det lever den helt opp til.
Jeg har verdens beste turkamerater – like glade uansett hva de får være med på.  Som det turmennesket jeg er får de være med og gå lange fjellturer/toppturer, turer i skog og mark og løpeturer på opptil to timer. Vi har fått akkurat det vi så etter i en hund og alle i huset elsker mops.
Jeg reiser også en del rundt på utstilling og synes det er veldig gøy, ikke minst det sosiale rundt ringen.
Når jeg nå har blitt valgt inn i styret blir det spennende å være med å jobbe for rasen vår.
Revisor: Torbjørn Seim
Vararevisor:
Brigitte Bergo
Valgkomite:
Leder:
Mona Paulsen, valgkomite@norskmopsklubb.no
Bente Vangen
Turid Kvamme
Varamedlem: Sally Brooks

Comments are closed